Exit

tegel-solarixTijdens de Dutch Design Week in Eindhoven heeft Studio Solarix de 1e prijs gewonnen van de Solar Design Challenge 2016. De jury was zeer overtuigd van het product en de mogelijkheden en onder de indruk hoe Solarix erin slaagt de werelden van Solar en Design op een mooie manier te combineren.

De prijsvraag was uitgeschreven voor ontwerpers die zonnecellen op een functionele manier kunnen integreren in allerlei eindproducten.

Met Solarix worden zonnecellen ingezet als op maat gemaakte design gevelelementen, waarmee de markt verleid wordt om zonne-energie in de gevel op te wekken en met mooie producten bij te dragen aan een energieneutrale gebouwde omgeving. Een Solarix gevel bestaat uit verschillende elementen met geïntegreerde zonnecellen, zodat gevels van gebouwen op een ‘mooie’ manier energie kunnen opwekken.

Nehem KMC is samen met SPARK vanaf de start betrokken geweest bij het projectteam van Studio Solarix. Zo is er gezamenlijk een Business Model Canvas ingevuld en heeft Nehem KMC de partners begeleid in de uitvoering van het business model door het aanjagen van het team en het toetsen van de uitwerking van het BMC bij potentiele partners en eventuele klanten.

Wilt u ook profiteren van onze expertise en ons netwerk? Wij bieden u graag een frisse blik en beantwoorden al uw vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. Voor meer informatie: info@nehemkmc.nl.

Close
Go top