Exit

De nieuwe termijn voor het aanvragen van een subsidie is weer open.  Zorg dat u er op tijd bij bent! Tot 30 juni 2017 kunt u een aanvraag indienen voor het succesvolle fonds dat de samenwerking tussen bedrijfsleven en beroepsonderwijs in de regio stimuleert met als doel om het beroepsonderwijs beter aan te laten sluiten bij de arbeidsmarkt.

Sinds de lancering van het Regionaal Investeringsfonds heeft Nehem KMC inmiddels bijgedragen aan een aantal succesvolle aanvragen voor onze relaties gericht op onder andere het verduurzamen van verbeterende bedrijfs-en onderwijsprocessen.

De werkwijze van Nehem KMC start met het concreet krijgen van de vraag van de opdrachtgever. Wij helpen niet alleen bij het schrijven van de aanvraag, maar zijn ook nauw betrokken bij de uitvoering van het project. Samen smeden we constructieve en duurzame samenwerkingsverbanden die niet alleen een positieve invloed hebben op de aanvraag, maar ook gedurende de uitvoering een grote rol zullen spelen.

Onlangs werd bekend dat het ministerie van OCW de termijn met een jaar heeft verlengd en er € 25 miljoen extra subsidie beschikbaar is gesteld. Inmiddels zijn 63 trajecten tot stand gekomen middels het Regionaal Investeringsfonds.

Wilt u ook profiteren van onze expertise? Wij bieden u graag een frisse blik en beantwoorden al uw vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken via info@nehemkmc.nl.

Een succesvolle samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven

Close
Go top