Exit

Op 10 november vindt in het Philips Stadion in Eindhoven de Internationale Techniek Conferentie met het thema Hybride techniekomgevingen (v)mbo van morgen plaats. Deze bijzonder boeiende conferentie pakt Nehem KMC aan om haar jubilieum te vieren. Tijdens deze dag hangt Nehem KMC de slingers op en is er tijd voor een meet & greet met een heerlijke Bossche bol en een bubbel. Als klap op de vuurpijl kunnen relaties van Nehem KMC ook nog eens 20 % korting** krijgen voor het 20-jarig jublilieum op de entrée voor de conferentie.

Het Techniekonderwijs staat onder druk en dit geeft een extra impuls voor nieuwe oplossingen en innovaties. De Internationale Techniek Conferentie biedt u inspiratie over de virtual reality leeromgevingen van morgen en hybride leervormen. En natuurlijk is er voldoende ruimte om te netwerken.  Kijk voor meer informatie en het volledige programma: http://futuretalks.nu/ezines/ezine_2017_03/.

TechniekPakt, waarin Nehem KMC partner is, presenteert gedurende de dag samen met MBO Nimeto en het bedrijf Weijman Vastgoedonderhoud het plan van aanpak van het publiek-private samenwerkingsverband Excellent Vastgoedonderhoud. Met dit samenwerkingsverband pakken toonaangevende onderhoudsbedrijven, de ondernemersorganisatie, leveranciers, opdrachtgevers en adviseurs in een versterkte publiek-private samenwerking met het onderwijs (VMBO en MBO toepasbaar), de knelpunten in de opleiding voor de vastgoedonderhoudsector aan. Intensieve en duurzame samenwerking tussen Nimeto en partners uit de vastgoed- en onderhoudsbranche levert de gewenste excellente medewerkers op waar de sector behoefte aan heeft.

Meer informatie: noortje.storms@nehemkmc.nl of check http://futuretalks.nu/ezines/ezine_2017_03/.

futuretalks 2016

**Voor relaties van Nehem KMC is het mogelijk om de hierboven vermelde korting te verkrijgen door u aan te melden via de link: https://www.pijnenburgpts.nl en in het veld optioneel ‘nehemgast’  te vermelden.

Close
Go top