Exit

Omschrijf je jezelf als prettig en enthousiast, hou je van afwisselend werk en vind je het leuk om het hele land door te reizen? Dan zijn we op zoek naar jou….

building-804526_1280

De adviseurs van Nehem KMC ondersteunen samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs en komen tot concrete resultaten. Zij doen dit door een unieke combinatie in te zetten van expertise en vaardigheden op het gebied van onderwijskunde, projectmanagement, organisatiekunde en bedrijfskunde. Nehem KMC geeft inhoudelijk advies, ontwikkelt vernieuwingsprojecten en voert deze vervolgens uit. Wij adviseren over de invoering van nieuwe onderwijsvormen met gebruikmaking van e- learning.

Nehem KMC is een multidisciplinair adviesbureau gevestigd in Rosmalen. Nehem KMC adviseert het beroepsonderwijs over de ontwikkeling en toepassing van onderwijsinnovaties en het bedrijfsleven over innovatieve kennisontwikkeling en kennisoverdracht, waarbij het accent ligt op de technische sectoren.

Bij Nehem KMC is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en hanteren we goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Lees hier de gehele vacature advertentie en stuur je motivatie en CV vóór 9 oktober per e-mail naar nico.van.rooij@nehemkmc.nl.

Close
Go top