Exit
Jeske Dijkshoorn

Jeske Dijkshoorn – Kerssens

Adviseur

Jeske is na haar studie Economisch-Linguïstisch aan de HEAO gaan werken bij het Kenniscentrum Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven voor de textiel en confectie branche. Hier heeft zij diverse opleidingsprojecten voor de branche geleid en fungeerde zij als projectleider van de competentiegerichte kwalificatiestructuur. Naast haar functie bij het kenniscentrum heeft zij de studie Beleid Communicatie en Organisatie gevolgd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Als projectleider van de nieuwe kwalificatiestructuur heeft ze de competentiegerichte onderwijsontwikkelingen vanaf het begin af aan meegemaakt. Hierdoor is zij zich als geen ander bewust van de complexiteit van het invoeren van het nieuwe onderwijs. Het betrekken van het bedrijfsleven om ze in staat te stellen invloed uit te oefenen op en ze te informeren over de ontwikkelingen in het onderwijs was één van haar krachten.

In haar werk bij Nehem KMC wordt Jeske sterk gedreven door haar ambitie om klanten, zowel uit het onderwijs als bedrijfsleven, kwalitatief hoogstaande diensten te leveren. Jeske is een echte doener en weet mensen enthousiast te maken en ze mee te krijgen voor haar plannen. Zo vertaalt ze complexe projecten naar concrete werkplannen om samen met de klant te komen tot de realisatie van de gewenste innovatie.

In contact komen met Jeske? Stuur een e-mail via onderstaande button of bel 06-28946383.

Close
Go top