Exit

RobbertEen vrijdagochtend, eerste van een nieuwe maand, parkeert er een Peugeot met het logo van Nehem KMC op het terrein. Robbert Verroen, adviseur bij Nehem KMC, stapt uit voor weer een nieuwe werkdag. Wel een hele bijzondere vandaag, want hij is tien jaar in dienst. Tien intensieve jaren bij Nehem KMC die hij zelf omschrijft als positieve jaren met veel interessante projecten met veel leuke mensen. Robbert wordt door zijn collega’s geprezen door zijn stabiliteit, goed adviseurschap en fijne collega. Een kort gesprek met deze duizendpoot.

Robbert werd tien geleden na afronding van zijn universitaire studie onderwijskunde gelokt naar Nehem KMC  met de belofte dat ze daar werken aan interessante onderwijskundige projecten. Dat wilde hij ook en heeft gesolliciteerd als junior adviseur. Door de jaren heen heeft hij zich ontpopt tot een ervaren adviseur door het volgen van de cursus Prince2, het aansturen van diverse werkgroepen als projectleider en het volgen van een tweede universitaire studie Psychologie.

Op de vraag of dit zijn droombaan is, legt hij uit “Met verschillende mensen werken vind ik leuk. De ontwikkeling van mensen en organisaties vind ik interessant. Binnen projecten werk ik altijd samen met mensen aan onderwijs- en ontwikkelprojecten. Dus ja, regelmatig zie ik dit werk zeker als een droombaan, maar dan moet iedereen wel gemotiveerd zijn om samen met mij ‘iets moois te bouwen’. Daar krijg ik enorme energie van.”.

De afgelopen jaren bij Nehem KMC heeft hem vooral veel ervaring opgeleverd hoe het wel of hoe het juist niet moet. Met name op het gebied van opzetten, uitvoeren en afronden van grote onderwijsprojecten heeft hij veel geleerd. “Daarnaast heeft het me ook veel plezier gebracht. Natuurlijk niet altijd, maar zonder gezelligheid is de lol er bij mij wel snel af. De goede teamdynamiek binnen Nehem KMC speelt daarbij zeker een rol”, aldus Robbert. “Wat mijn eigen ontwikkeling betreft de komende jaren, doorgroeien tot senior ligt zeker in de lijn.”, vervolgt hij, “ook hoop ik natuurlijk dat ons team zo lang mogelijk behouden blijft en hoop ik op nieuwe interessante projecten. “

In de toekomst hoopt hij ook eens betrokken te zijn bij het uitvoeren van een maatschappelijk project met bijvoorbeeld een focus op gezondheid of veiligheid in de wijken. “Ik wil graag meer betekenen voor de medemens en het liefst in mijn stad Nijmegen waar ik woon.”. Ook spreekt hij uit dat hij hoopt in een gezellig, gemotiveerd en gezond Nehem KMC team te kunnen blijven werken.  “Dan kunnen we als Nehem KMC nog jaren vooruit!”.

Close
Go top