Exit

De nieuwe termijn voor het aanvragen van een subsidie gaat weer open voor het jaar 2018. U kunt uw aanvraag indienen van 1 januari tot 1 februari 2018.   Zorg dat u er op tijd bij bent! Wij helpen u graag om een succesvolle aanvraag in te dienen voor het fonds dat de samenwerking tussen bedrijfsleven en beroepsonderwijs in de regio stimuleert. 

Sinds de lancering van het Regionaal Investeringsfonds heeft Nehem KMC inmiddels bijgedragen aan een aantal succesvolle aanvragen voor onze relaties gericht op onder andere het verduurzamen van verbeterende bedrijfs-en onderwijsprocessen.

FRIS-logoEén van de projecten die gefinancierd is met subsidie van RIF is PPS Fris. Fris is een samenwerking tussen verschillende scholen, het bedrijfsleven en ondersteunende organisaties met als doel om instroom van techniekonderwijs te bevorderen. Met de ontvangen subsidie hebben ze afgelopen jaar onder andere het nieuwe FRIS pand kunnen inrichten, het verder kunnen ontwikkelen van het plan van aanpak en voorbereiden en uitvoeren van de diverse bedrijfsprojecten.

logo-partners-zip-nieuwEen ander mooi voorbeeld waarvoor Nehem KMC heeft geassisteerd bij de aanvraag is project ZIP. In het project ZIP werken lokale overheid, mbo onderwijs en bedrijfsleven samen. Samen ontwikkelen zij, mede door middel van de ontvangen subsidie, momenteel een examenlocatie voor de infrasector.

De werkwijze van Nehem KMC start met het concreet krijgen van de vraag van de opdrachtgever. Wij helpen niet alleen bij het schrijven van de aanvraag, maar zijn ook nauw betrokken bij de uitvoering van het project. Samen smeden we constructieve en duurzame samenwerkingsverbanden die niet alleen een positieve invloed hebben op de aanvraag, maar ook gedurende de uitvoering een grote rol zullen spelen.

Onlangs werd bekend dat het ministerie van OCW de termijn met een jaar heeft verlengd en er € 25 miljoen extra subsidie beschikbaar is gesteld. Inmiddels zijn 94 trajecten tot stand gekomen via het Regionaal Investeringsfonds.

Wilt u ook profiteren van onze expertise? Wij bieden u graag een frisse blik en beantwoorden al uw vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken via info@nehemkmc.nl.

Blog RIF 2018

Close
Go top